Strategie, webdesign en development+
Tips

Een website is noodzakelijk om je klanten te informeren van je dienst, product of je knowhow. Een interactie aangaan is tegenwoordig niet alleen op persoonlijk vlak. Persoonlijke communicatie komt pas nadat je (potentiƫle) klant zich heeft georiƫnteerd op het internet. Heb jij geen functionele, informatieve, interactieve en gebruiksvriendelijke website? Dan zal de gebruiker kiezen voor een andere partij.

Je website is een groot deel van je onderneming, het middel dat een belangrijke rol speelt binnen je organisatie. IkCommuniceer helpt je verder met het verwoorden, visualiseren en gebruiksvriendelijk maken van jouw website. De juiste positionering voor je doelgroep en hierdoor op het juiste moment worden gevonden met het beste antwoord.

Hoe doen wij dat

Wij analyseren. Wie ben jij, wat wil je bereiken. Wat is je huidige positie en waar wil je naar toe. Hoe communiceer jij naar jouw klanten en hoe willen zij aangesproken worden. Is jouw product of dienst uniek. Relevante informatie om een goede strategie, visualisatie en realisatie mee uit te voeren, samen zorgen wij voor resultaat.

Wireframe

Analyse en vaststellen communicatiedoelstelling. Het vertrekpunt van je strategisch online fundament.

Design

Webdesign, jouw visuele communicatie. Beelden, kleuren, grootte en relevante beleving.

Realisatie

Custom template ontwikkeling WordPress. Hierdoor werken we “clean” en zijn wij flexibel in realisatie.

Direct contact

Samen zorgen wij voor resultaat

Kom in contact met ons

15+ jaar ervaring

24/7 bereikbaar

AVG/GDPR

ISO 27001

WCAG

  • Daarom kies je voor IkCommuniceer.
  • Strategisch
  • Functioneel
  • Omzet verhogend
  • Resultaatgericht