Trek klanten aan met de juiste aanpak
Tips

Zoekmachine optimalisatie (SEO), is het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines (o.a. Google) met als doel je website organisch te laten stijgen in de zoekmachine resultaten (PageRanking). Het betreft hier de juiste invulling van de technische hulpmiddelen evenals de juiste content. Zoekmachines willen de meest relevante en betrouwbare informatie weergeven waar de gebruiker op dat moment naar op zoek is. Door optimalisatie gaan we de zoekmachine vertellen waar de website over gaat, we delen dit in naar een gewenste begrijpbare structuur voor zowel Google als de gebruiker. Tevens zorgen wij ervoor dat de informatie en de inhoud van de website als betrouwbaar wordt ervaren waardoor je een betere positie krijgt binnen de zoekresultaten.

SEO wordt gekenmerkt dat je geen advertentiekosten hebt. Je creëert duurzame resultaten, de geloofwaardigheid is effectiever en je geeft zekerheid. Tevens kunnen we ons focussen op meerdere zoekwoorden (keywords). Dit neemt niet weg dat SEO complex is om uit te voeren en dus de investering kostbaar kan zijn. De SEO strategie is goed toe te passen als je als doel hebt om meer reputatie, zichtbaarheid en vindbaarheid wilt creëren.

Zoekmachine adverteren (SEA), hier gaan we met betaalde advertenties binnen de zoekresultaten (van Google) je dienst of product promoten. Dit kunnen we gericht doen, segmenter op doelpubliek, waarna wij de geïnteresseerden doorsturen naar de juiste pagina binnen je website. We stemmen hier uiteraard de boodschap van de advertentie af met de inhoud van de pagina waar de bezoeker op uit komt. Zo creëer je een beleving waarbij de boodschap en de inhoud aansluit, dus veel effectiever om conversie mee te behalen. SEA wordt toegepast om snelle resultaten te behalen, traffic te generen, conversies te bewerkstelligen en zichtbaarheid te vergroten op een doelgerichte manier.

Anders dan bij SEO is SEA een kortetermijnstrategie, als je stopt met betalen verdwijnen ook de resultaten.

Mogelijkheden

Wat wil je als organisatie bereiken en hoe kunnen wij hieraan bijdragen. Afhankelijk van de doelstelling bieden wij passende mogelijkheden aan.

Start

Opstarten €450
Adwords min. €150 pm

€50 pm

Opschalen

Opstarten €850
Adwords min. €450 pm

€100 pm

Custom

Opstarten €1200
Adwords min. €600 pm

€200 pm

Kies wijs, vertel eerst wat je wilt bereiken en wij denken graag met je mee.

Tip: Beter een campagne met een goed budget en met resultaat, dan maanden een te klein budget zonder resultaat.
Wij adviseren wat er mogelijk is en wat de stappen zijn die jij zou kunnen maken; effectief en met resultaat.

Direct contact

Samen zorgen wij voor resultaat

Kom in contact met ons

15+ jaar ervaring

24/7 bereikbaar

AVG/GDPR

ISO 27001

WCAG

  • Daarom kies je voor IkCommuniceer.
  • Strategisch
  • Functioneel
  • Omzet verhogend
  • Resultaatgericht